SMIDIG BESTÄLLNING - LEVERANS DIREKT HEM TILL DÖRREN

Gör din bil personlig med en reglist. Välj bland ett stort antal färdiga lister eller designa din egen via några enkla steg.HEM TILL DÖRREN

När du lagt din beställning på reglist.se så kommer din list direkt hem till dörren som ett brev. Beställer du under en vardag så har du i regel din list i brevlådan efter tre-sju arbetsdagar.

AV HÖGSTA KVALITÉ

Våra lister tillverkas och distribueras i Sverige, både plastmaterialet och trycket håller väldigt god kvalité. Det tar många år innan trycket uppvisar slitage. Det är bland annat inga problem att högtryckstvätta din reglist.

FÖR DIG MED FÖRETAG

Du kan med enkla medel visa upp ditt företag genom en reglist. I webbshoppen har du som företagare möjlighet att välja fakturering som betalsätt.


FÖRETAGSALTERNATIV MED LOGOTYP

Vill du använda dig utav en mer avancerad design på din reglist eller vill du beställa ett större antal lister till ditt företag med er logotyp. Kontakta vår grafiska avdelning för mer info och prisförslag.

info@producenterna.se


GAMMAL REGPLÅTSHÅLLARE?

Har du en för gammal regplåtshållare? Inga problem, den nya typen finns att beställa hos oss. Du byter enkelt ut hållaren på några minuter. Vår hållare är tillverkad med många olika skruvhål så de ska passa till alla typer av bilar. 

Här beställer du en ny regskyltshållare